Contacte

L'informem que les dades personals obtingudes mitjançant aquest formulari, així com la seva direcció de correu electrònic, seran incorporats en un fitxer del que és responsable la Federació d'Entitats Catalanes d'Oví i Cabrum, amb la finalitat d'atendre les seves conultes i enviar-li informació relacionada amb l'entitat que puguès ser del seu interès.
 
La Federació d'Entitats Catalanes de Ramaders d'Oví i Cabrum es compromet a utilitzar les dades recollides mitjançant aquest formulari, únicament per la finalitat anteriorment mencionada. L'interesat declara tenir coneixement del destí i us de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula.
 
L'enviament d'aquest mail implica l'acceptació de les clàusules exposades. Si desitja exercir els dret d'accés, rectificació, cancelació o oposició en els tèrmes establerts en la llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho a la següent adreça: Federació d'Entitats Catalanes de Ramaders d'Oví i Cabrum, C/ del Pont, núm. 53, 25600, Balaguer, Lleida.